AKKC Logo

Box Office  |  +45 99 35 55 66

Conference room  |  Booking

Newsletter  |  Signup (in Danish)

Youve Got A Friend

Larger textSmaller text

Aalborghallen

  • Wednesday, February 14, 2018 at 20:00

Buy ticket

Duration: 

You''ve Got A FriendCarole King og James Taylor er nogle af verdens største hitmagere, og nu bliver de hyldet i showet You’ve Got A Friend, som indeholder alle de kendte hits af de to musikikoner.

I showet You’ve Got A Friend er der langt op til en musikalsk rejse med de største hits af de to verdensberømte sangere og sangskrivere.

Carole King kaldes den mest succesfulde kvindelige sangskriver i den sidste halvdel af det 20. århundrede, og hun har skrevet intet mindre end 118 pophits, der er strøget ind på den amerikanske hitliste mellem 1955 og 1999.

De fleste kan nok stadig synge med på sangene You’ve Got A Friend, You Make Me Feel (Like A Natural Woman) og Will You Still Love Me Tomorrow.

Den talentfulde sangerinde og sangskriver har vundet fire Grammy Awards, er kommet i Hall of Fame og har solgt 75 millioner albums verden over.

James Taylor er ligeledes kendt for You’ve Got A Friend. Han indspillede sin udgave af Carole Kings sang i 1971, og den blev også et kæmpehit verden over.

Hans helt store gennembrud kom med sangen Fire & Rain i 1970. Han har vundet fem Grammy Awards, er kommet i Rock and Roll Hall of Fame og har solgt mere end 100 millioner albums på verdensplan.

Medvirkende:
Kyla Brown
Bill Lennon
tre musikere

Musik og tekst:
Carole King og James Taylor

We use cookies to give You a great experience and to collect statistics. Read more about our use of cookies