AKKC Logo

Box Office  |  +45 99 35 55 66

Conference room  |  Booking

Newsletter  |  Signup (in Danish)

Sarah Brightman

Larger textSmaller text

Aalborghallen

  • Monday, November 20, 2017 at 20:00  Sold out

Royal Christmas GalaDen engelske sangerinde Sarah Brightman inviterer til ROYAL CHRISTMAS GALA i Aalborg.

Verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, drager til på en ny juleturné, hvor hun synger traditionelle juleklassikere og sine største hits sammen med gruppen GREGORIAN og særligt udvalgte gæster på scenen.

Koncerten vil både indeholde soloer, duetter og fantasifulde samarbejder.

Med et stort orkester og band i ryggen, byder Sarah Brightman, der konstant imponerer med sin vokale rækkevidde på tre oktaver, indenfor til ROYAL CHRISTMAS GALA.

Sarah Brightman var i de tidlige år af sin karriere berømt for at medvirke i musicals på Londons West End. Blandt andet spillede hun med i Cats og var inspiration til hovedkarakteren Christine Daaé i The Phantom of the Opera – en rolle, som hun indtog i den første opsætning af Andrew Lloyd Webbers berømte musical i 1986.

I 1996 bragede hun ind på alle hitlister verden over med sangen Time To Say Goodbye sammen med Andrea Bocelli. Også Plácido Domingo, José Carreras, José Cura og Cliff Richard har Sarah Brightman sunget duet med. Alle sammen sangere, der tidligere har givet koncerter i Aalborg.

Gennem sin lange solokarriere har Sarah Brightman turneret verden rundt. I 2013 udgav hun sit 11. studiealbum, der fik titlen Dreamchaser. Og Sarah Brightman bliver ved med at opfylde sin drømme – nu med ROYAL CHRISTMAS GALA, hvor hun tager særlige gæster med på scenen.

Den tyske gruppe GREGORIAN, der optræder som et munkekor, har turneret i Danmark flere gange med deres Master of Chant albums, og både Sarah Brightman og hendes søster Amelia Brightman har flere gange sunget sammen med dem.

Udover GREGORIAN vil Sarah Brightman også have andre gæster med på scenen på sin nye juleturné, der tæller 18 spillesteder i Europa.


Kulturpakke -top

Kulturpakke

Julebuffet, show samt overnatning i Aalborg

Kulturpakken indeholder:
Julebuffet i Restaurant Papegøjehaven, B-billet, drinkskupon, overnatning i dobbeltværelse inkl. brunch.
Pr. person kr. 1.308,- 
(Tillæg for enkeltværelse kr. 284,-)

Bestilling af Kulturpakker skal foretages direkte til hotellet:
Scandic Aalborg City - tlf. +45 7012 5151

Kulturpakke -bund

We use cookies to give You a great experience and to collect statistics. Read more about our use of cookies