AKKC Logo

Box Office  |  +45 99 35 55 66

Conference room  |  Booking

Newsletter  |  Signup (in Danish)

Inden jeg fylder 67

Forestillingen kan indtil 27. august kun købes via en Stjernepakke med minimum 4 forestillinger.

Larger textSmaller text

Europahallen

  • Sunday, March 25, 2018 at 16:00

Inden jeg fylder 67

Inden Jeg Fylder 67 handler om 66 årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder.

Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur – inden det er for sent.

Det er en smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. Inden Jeg fylder 67 er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Kirsten Lehfeldt, et fyrværkeri af kvindelig komik, tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Patricia Schumann romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.


Medvirkende:
Kirsten Lehfeldt
Stig Hoffmeyer
Troels ii Munk
Patricia Schumann
Benjamin Hasselflug

Manuskript:
Jane Prowse

Instruktion:
Pia Rosenbaum

Scenografi:
Maja Boberg & Anna Frederiksen

STJERNETRÆF KL. 15 MED KIRSTEN LEHFELDT

We use cookies to give You a great experience and to collect statistics. Read more about our use of cookies