AKKC Logo

Box Office  |  +45 99 35 55 66

Conference room  |  Booking

Newsletter  |  Signup (in Danish)

Nøddeknækkeren

Forestillingen kan indtil 27. august kun købes via en Stjernepakke med minimum 4 forestillinger.

Larger textSmaller text

Nøddeknækkeren -350Det anerkendte og traditionsrige The National Opera and Ballet Theatre of Moldova kan for første gang opleves i Danmark, når de til december tager rundt i landet på en miniturné, som, udover Aalborg, også bringer dem til Odense og Esbjerg.

Kompagniet er blandt de bedste balletkompagnier fra Østeuropa, og de har gennem årene haft et tæt samarbejde med Bolshoi balletten.

Publikum kan glæde sig til at opleve Tjajkovskijs klassiske juleballet Nøddeknækkeren i en helt enestående, storslået, fortryllende og sjov opsætning baseret på Marius Petipas klassiske oplæg.

Historien foregår juleaften hos den velhavende familie Stahlbaum, hvor de to yngste børn, Fritz og Marie, venter i spænding på at se både juletræ og gaver.

Børnene er selvfølgelig spændte på, om de får, hvad de har ønsket sig, og hvad deres opfindsomme og fingersnilde gudfar Drosselmeyer har fundet på i år.

Årets gave fra Drosselmeyer er Nøddeknækkeren, som med sine træ-tænder kan knække nødder, og Marie taber med det samme sit hjerte til den lille soldat - og så kan eventyret begynde.

Medvirkende:
Ca. 45 dansere fra The National Opera and Ballet Theatre of Moldova

Orkester:
42 musikere fra The National Opera and Ballet Theatre of Moldova

Komponist:
Pjotr Tjajkovskij

Libretto:
Iuri Grigorovici

Iscenesættelse/koreografi:
Marius Petipa

Koreografi:
Iurie Grigorovici

Scenografi:
Semion Virsaladze

INTRODUKTION KL. 19

We use cookies to give You a great experience and to collect statistics. Read more about our use of cookies